February 13, 2014

Golfbollskampanj vår -15

February 20, 2013

Kampanj Roll Up

February 20, 2013

Mässkampanj

 

December 06, 2012

Installering av destilleriet

Se hur destilleriet i Tevsjö växer fram med hjälp av Stigges Reklam.


 

October 19, 2012

Tevsjö Destilleri

I vinter slår Tevsjö Destilleri upp sina portar. Ägarna Jonas och Anna gör för närvarande reklam för fullt och var nyligen med på "Trendmässan" i Ljusdal där montern fick enormt stor respons. Se till att förboka de första flaskorna!

Stigges Reklam har gjort skyltarna till Tevsjö Destilleri.
October 15, 2012

Infoliering = total makeover!

Våra medarbetare är proffs på fordonsdekorering! Det kan innebära att applicera en gigantisk dekal på en bucklig yta, en yta som böjer sig eller med andra utmaningar som kräver mycket erfarenhet vad gäller infoliering. Se bildserien nedan på ett storslaget exempel där Oskar och Stefan har gett sig in på en "total makeover". Inte en luftbubbla så långt ögat kan nå!August 11, 2012

Hyr skyltvagn, kranbil och mässcontainer

SKYLTVAGN

Hyr reklamvagn med 4 sidor att fästa reklambanners.

Storlek 4000x2000 mm

Lämplig för annonsering och reklam. Lätt att parkera utan bygglov.

Hyra 500 kr / mânad

Pris för banners tillkommer + moms.KRANBIL

Kranbil att hänga upp banners med reklam eller annonsering.

Hyra 1000 kr / mânad.

Pris för banners tillkommer + moms.MÄSSCONTAINER

Container för utställningar och mässor, öppningsbar på den ena långsidan. Reklambudskap som skyltar, flaggor,banderoller osv. kan ombesörjas av oss.


August 09, 2012

Fotoaffischer

En foto-fondvägg förgyller vardagen på kontoret eller i vardagsrummet! På Stigges Reklam erbjuder vi storformats printning. Kom in till oss vare sig du redan har en bild du vill använda, eller en idé. Vi hjälper dig gärna att finna din favoritbild bland tusentals högkvalitativa fotografier från svenska eller internationella bildbanker.

August 09, 2012

Budbilen


Transport el. hämtning av flyttlass eller företagsprodukter.

Ring för mer Info.
0651-41560
070-2245939

August 09, 2012

Reklambutiken


STIGGES HAR EN BUTIK!
Om man funderat över vad man kan göra med självhäftande folie, behöver inte fundera mycket längre till..
Under året som gått har Stigges Reklam i Järvsö slagit upp portarna för deras nya butik. Syftet är att visa sina kunder vad som går att tillverka och köpa i företaget. Deras kunder är ju faktiskt inte bara fackmänniskor, utan man vill med denna satsning även lyfta fram privatpersonen som målgrupp. “Det kan vara indredningsintresserade, foto-fantaster, moped-frälsta, ungdomar och föräldrar”.
Det första man möts av i receptionen som nu förvandlats till en handelsplats fylld med idéer och kreativitet – är en stor vägg där man sugs in i en våg. Det är en så kallad “wallsticker”, ett foto i storformat med motiv av en surfare som klistrats upp på väggen. En surfare på Industrivägen... ja, varför inte. Det är bara du som bestämmer var gränsen går för vad man kan göra med självhäftande folie. 

Butikens öppettider är 07.00 – 16.00.
Vi önskar er en kreativ vistelse i Järvsö!